Mégse

Versenyzői státuszokról

Tisztelt Sporttársak, meglévő és leendő Tagegyesületek! A Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetség tájékoztatása a Szövetségbe való belépés, illetve a 2021-es év versenyeztetés, valamint a versenyengedély kérelmek kapcsán: . 1. Szövetségünk elkötelezett...

Hírek
Tisztelt Sporttársak, meglévő és leendő Tagegyesületek!
A Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetség tájékoztatása a Szövetségbe való belépés, illetve a 2021-es év versenyeztetés, valamint a versenyengedély kérelmek kapcsán:
.
1. Szövetségünk elkötelezett a Funkcionális Fitnesz sport és szabadidősport népszerűsítése mellett és ezt a tevékenységünket nem hátráltathatja a Covid-19 vírusjárvány sem. A 2021-es évre vonatkozóan versenyeinket nem kívánjuk elhalasztani, csak abban az esetben, ha a kormány döntései erre kimondottan tiltó rendelkezéseket fogalmaznak meg.
.
2. Sportolóink és versenyzőink felkészülését továbbra is támogatni szeretnénk. A versenyző továbbra is kérheti felvitelét a rendszerbe és megkérheti a 2021. évi versenyengedélyt a megfelelő sportolók részére. Az engedély kiadásának feltétele a sportegyesület tagszervezetek közé való regisztrációja.
A versenyengedély megadásához nem kötelező az orvosi vizsgálati megléte. A kérelmeket a Szövetség folyamatosan elfogadja és azokról a megfelelő elektronikus számlát kibocsátja. Ugyancsak kiállításra kerülnek a 2021.év tagsági számlák (24.000 ft/év) is az Egyesületek/Szervezetek felé.
.
Figyelem! Annak felelőssége, hogy az Egyesületek mely sportolóknak kérik meg az éves versenyengedélyt, kizárólag az Egyesületeké, a Szövetség ez irányban vizsgálatot értelemszerűen nem végezhet, ez nem is feladata.
Szövetségi tagsággal és online nevező hozzáféréssel is rendelkező Egyesületek részére: a nevezésért felelős személy megkezdheti/folytathatja a versenyzők felvitelét a rendszerbe és megkérheti a 2021.évi versenyengedélyt a megfelelő sportolók részére.
.
3. Szövetségbe belépni kívánó Egyesületek/Szervezetek részére: a csatlakozás menüpont alatt érhető el. A kitöltött nyilatkozat alapján az Elnökség dönt a belépés elfogadásáról vagy elutasításáról. Elfogadás esetén megküldjük a tagságot igazoló okiratot és feltöltjük a tagszervezeteink közé. Ezek után kérheti versenyzői versenyengedélyét.
4. Megalakult a Maforsz akikkel közösen dolgozunk az érdekképviseleten… részleteket az alábbi linken olvashattok: www.maforsz.hu
5. a Masport-tal folytatott tárgylásokról a közeljövőben beszámolunk. Igyekszünk a lehető legaktívabban képviselni az érdekeinket, a közös ügyeket.
Bármilyen kérdéssel, a hello.hf3@gmail.hu mail címen keressetek bennünket! A levelekben kérjük mobilszámot is megküldeni, a gyorsabb és hatékonyabb kommunikáció érdekében.
Az elnökség továbbra is gőzerővel dolgozik közösségünk érdekképviseletén, legyen az versenyzés, támogatás, vagy bármely közösségi érték.
Sportbaráti üdvözlettel
Hf3