Mégse

MASPORT konferencia

Hétvégén rendezték a Magyar Szabadidősport Szövetség idei, háromnapos szakmai konferenciáját. . . Büszkén mondhatjuk, hogy Salga Péter főtitkár és Czene Attila elnök meghívására Hosszú Szilárd, szövetségünk elnöke is felkérést kapott....

Hírek

Hétvégén rendezték a Magyar Szabadidősport Szövetség idei, háromnapos szakmai konferenciáját.

.

.

Büszkén mondhatjuk, hogy Salga Péter főtitkár és Czene Attila elnök meghívására Hosszú Szilárd, szövetségünk elnöke is felkérést kapott.

Nem csupán a részvételre, hanem hogy az edzőtermeket és a funkcionális fitnesz sportágat képviselje és tapasztalatairól a szabadidős és rekreációs ág bemutatásáról beszéljen a jelenlévőknek.

.

.

Az elnökünk egy kerekasztal beszélgetés során számolt be az elmúlt évek tapasztalatairól, a funkcionális fitnesz és az edzőtermi rekreációs ágazat helyzetéről a résztvevőknek és a hallgatóságnak.

.

.

Ezúttal is köszönjük a meghívást a Magyar Szabadidősport Szövetségnek és bízunk abban, hogy a hétvégi konferencia előremutató jellege további növekedésre sarkallja a hazai szabadidős mozgás fellendítését és az ott elhangzottak felhasználásával az összes érintett szereplőnek sikerül a tervek irányába elmozdulni.