Mégse

Konferencia ’22

page1image552

.

Fitness Konferencia ’22

2022. október 22-23.

Siófok, Azúr Hotel

 

A JustClear, a HF3 és a Thor Academy közös rendezésében!

.

A tavalyi, nagy sikerű szakmai összejövetelt idén is megrendezzük!

Immáron tradíció, hogy ősszel összehívjuk a szakma kiemelkedő alakjait, hogy közösen fejlődjünk! Idén sem lesz ez másképp: a legnagyobb hazai fitness szakmai konferenciáját rendezzük meg Siófokon! Cél, hogy kiemelkedő szakemberek előadásával merülhessenek el a résztvevők a fitness világában. Minden évben egyre nagyobb eseménnyé duzzad a kezdeményezés, mely ebben az évben is tartogat majd újdonságokat!

.

.

Lehetőséget szeretnénk biztosítani nagyobb körben is az előadásokra, hogy minél szélesebb réteget szólíthassunk meg  újdonsággal, szakmaisággal:

Célunk, a fitness különböző területeiről szakemberek megszólaltatása a leginkább aktuális témákban. Valamint az egységes irányvonalon való közös előrelépés, amihez hozzátartozik, hogy a tudomány jelenlegi állását illetően a legfrissebb trendekkel megismerkedhessünk.

Nem csak edzőkhöz szólunk! Várunk mindenkit, akit mélyebben érdekel, merre tart ez a szegmens! A konferencián minden évben a kiválasztott szakemberek a legfontosabbnak tartott újdonságokat dolgozzák fel a edzések területén. Az erőedzésben, kondicionálásban és kiegészítő szolgáltatásokban érdekelt sportszakemberek és érdeklődők naprakész információkat adhassanak egymásnak a tudomány jelenlegi állásáról.

Emellett a konferencia kiváló alkalom, hogy egy interaktív rendezvényen megismerjétek egymást és kapcsolatot építsetek. Állóképesség, gépes edzőtermek, funkcionális edzés, személyi edzés fitness, kondicionálás, erőedzés, crossfit, vagy akár sportkulbok képviselői – célunk, hogy minden terület képviselője lehetőséget kapjon arra, hogy a tapasztalataikat megoszthassák egymással, közösen épülhessenek, s végül mindenki gazdagabban keljen másnap, plusz információkkal. Emellett a kapcsolat szolgáltatások is megjelennek, hogy teljessé tegyék a palettát: képző intézmények, táplálékkiegészítés, teljesítmény fokozás, fizioterápia, dietetika. Mind-mind olyan témakör, melyek információival komplexebbek lehetünk mindannyian.

Nem beszélve arról, hogy a különböző szegmensekből érkező sportolók pontosabb képet kaphatnak a többiekről, ami kohéziót tud teremteni, s remélhetőleg előrébb visz mindannyiónkat.

A Hf3 és partnerei által szervezett Funkcionális edzés konferencia idei eseménye ezúttal is Siófokon kerül megrendezésre.

.

A Just Clear, a Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetség és a Movelab Academy és a Thor Academy karöltve ezúttal egy nagy rendezvényen, több különálló teremben egy hiánypótló eseményt álmodtak meg!

.

2022 október 21-23. hétvégén egy kétnapos eseményre hívjuk össze mindazokat, akik érdeklődnek a  fitnessel kapcsolatos szakmai kérdéseket illetően: az elméleti előadások mellett, gyakorlati részek is színesítik majd a programot.

.

Bízunk abban, hogy sikerül az, ami a legfontosabb: értéket közvetíteni!

.

Belépők:
Szombati jegyek előadásokra: 19.900,-  early bird: 14.900,-
Vasárnapi jegyek szemináriumokra: 24.900,-  early bird: 19.900,- 
Kétnapos jegy szombati előadásokra és egy szemináriumra: 29.900,-  early bird: 24.900,- 
Kétnapos jegy szombati előadásokra és két szemináriumra: 39.900,-  early bird: 29.900,- 
.
Az árak a szállást és az étkezés költségeit nem tartalmazzák. A szünetekben természetesen kávé és rágcsálnivaló is vár majd.
..

FONTOS!!!! A befizetés mellett mindenképpen töltsd ki a lap alján található Regisztrációs formot! Azonban a regisztráció csak a befizetést követően kerül véglegesítésre!

.

A részvételi díj befizetése:

A díjat kizárólag banki utalással, vagy banki pénztári befizetéssel lehet befizetni.

10104105-65630600-01005006 / Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetség

Közlemény rovatba a nevedet és a “HF3 KONFERENCIA”szavakat írd.

(A már befizetett összeget, vagy előleget nem áll módunkban visszatéríteni!)

.

Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel, vagy bővebb információkat szeretnél, írj az hello.hf3@gmail.com címre.

.

További részletek az eseményről folyamatosan érkeznek majd.

Részletek hamarosan!

 

JELENTKEZEM