Mégse

Fitness Konferencia ’23 – beszámoló

Sok évvel ezelőtt elindítottunk egy folyamatot, azzal a céllal, hogy egy tudományos eseményre hívjuk azokat, akikben megvan az igény a fejlődésre, újításra, önképzésre. Időközben bíztunk abban, hogy ez az esemény...

Hírek
Sok évvel ezelőtt elindítottunk egy folyamatot, azzal a céllal, hogy egy tudományos eseményre hívjuk azokat, akikben megvan az igény a fejlődésre, újításra, önképzésre. Időközben bíztunk abban, hogy ez az esemény kinövi magát és képes a hazai edzői közösségben azt a hiánypótló szerepet betölteni, hogy megteremtse a szakma képviselőben az igényt és hajlandóságot a tudományos eszmecserére, a közös kommunikációra és arra, hogy a a folyamatos önképzés elengedhetetlen kulcsa annak, hogy a szakmánkat komolyabban vegyék és elnyerje lassan azt a szerepét, amire hivatott.
.
A mostani hétvége is bebizonyította, hogy szükség van erre a találkozópontra, s azt is, hogy sokat tanulhatunk egymástól!
.
.
A Thor Academy, a Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetség, a JustClear és a Synlab összefogásával egy olyan eseményt sikerült idén megszervezni és lebonyolítani, ahol a hangsúly valóban a szakmai fejlődésen volt. A Marriott Hotel pedig kifejezetten jó helyszínnek bizonyult, hiszen önmagában a hely fekvése és külleme rangot adott a Konferenciának.
.
Köszönjük minden résztvevőnek, előadónak és vendégnek, hogy egyre fontosabb a szakmai fejlődés és működik az összefogás a fejlődés jegyében!
.
..
..
Beszámoló a Synlab – JustClear Fitness Konferencia 2023-ről:
..
A konferenciát kapcsán mindig felmerül, hogy a legfőbb célja a szakmai fejlődés: Hogy olyan előadók hozzanak tudást és osszák meg azt, akik a szakma legjobbjai.
Az előadók minőségének hála ismét egy rendkívül magas színvonalú rendezvényt sikerült összehozni, ahol a tudományos előadások mindenkinek értéket közvetítettek. Bár 1-2 előadó sajnos nem tudott eljönni, akikre számítottunk, de bízunk abban, hogy jövőre még teljesebb lesz a lista. Azonban a visszajelzések egyértelműen megmutatják, hogy sikerült az előadók kiválasztásával megtartani, sőt emelni a nagyon magas szakmai nívót.
..
Bár egy konferencia elsődleges célja mindig a szakmai értekezés, de legalább ennyire fontos, hogy egy találkozási pont is legyen, ahol évente legalább egy alkalom találkozhat egymással a szakmai elit.
A networking lehetőségek által hihetetlen volt látni és átélni az esemény pulzálását. Miközben a lobbyban folyamatos beszélgetések és építő jellegű diskurzusok zajlottak, félve néztünk be az előadókba, de meglepő módon ott is sokan voltak.
..
..
Köszönjük az együttműködést, és a profi munkát Bara Csabának és a JustClearnek, akinek a piaci ismertsége és kapcsolatai nélkül ezt nem tudtuk volna megcsinalni!
Külön köszönet illeti a Synlab-ot, az esemény szponzorációja és a remek szakmai tartalom kapcsán. Nomeg a rengeteg partner közül külön köszönet a Magyar Szabadidősport Szövetségnek és az IWI csapatának, akik nagyban hozzájárultak az esemény színvonalának növeléséhez. Külön elismerés Hosszú Szilárdnak, a Hf3 elnökének, aki fáradhatatlanul és lelkiismeretesen türekedett arra, hogy a maximumot hozza ki idén is a konferenciából!
.
A szombati napot Czene Attila, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke nyitotta meg, bizonyítván azt, hogy az esemény valóban fontos és rangos a rekreációs fitnesz és sport életében, s alátámasztva azt hogy lényeges minél szélesebb körben hirdetni a minőségi mozgás fontosságát és érdemes a kiszolgálás színvonalának emelésére törekedni.
Természetesen legnagyobb köszönettel az előadóknak tartozunk, akik megtöltötték ezt a két napot tartalommal és értékkel: számos olyan kiemelkedő szakember mellett, mint Takács Kinga, Fülöp Tibor, Szász Máté, Nacsa Zsanett, vagy Becher Kristof – akikkel régóta közösen képviseljük a szakma fejlődésének ügyét, – már az előző években sikerült olyan profi szakmai előadókkal is bővülnünk, akikkel teljes lehetett a tudományos rész Schwaab Richárd, Berkes László, Kiss Áron, Schuth Gábor, Szentes Balázs, Spergel Dániel. Mellettük idén csatlakozott a sorhoz Jokhel Mátyás, Dr. Erbszt András, Feövenyessy Krisztina, Szuper Levente, Zopcsák László, Bocsi Viki, Pálinkás Gergely és Révész Máriusz Államtitkár úr is.
Ennél erősebb névsor talán még sosem volt egy helyen a hazai sporttudományos életben…
Törekedtünk arra, hogy változatos legyen a program, a Masport és IWI szekcióival pedig frissült a lehetőségek köre.
.
Öröm, hogy a Szövetség céljának megfelelően tovább haladhat előre a szakma a minőségi nívó emelése érdekében, mindezt úgy, hogy egy mélyszakmai előadássorozatnál többszázas nagyságrendű hallgatóság érdeklődését sikerült fenntartani. Összességében idén is több, mint 300-an vettünk részt az eseményen, ami valóban egyedülálló és példaértékű.
..
Köszönjük ezt a nagyszerű és eredményes hétvégét mindenkinek, aki egy picit is hozzátett és mindazoknak, akik ellátogattak a Fitness Konferenciára!
..
Jövőre ismét együtt öregbítjük majd tovább a szakma hírnevét!
.
.
.