Mégse

Újabb törekvés a közös ügyekért

Ahogy a tavaszi járványügyi helyzetben megszokhattátok, igyekszünk folyamatosan a közös ügyeket előtérbe helyezni. Büszkén mondhatjuk, hogy eleddig több sikerrel tettük mindezt, elég ha a kata-vállalkozók részére nyújtott kedvezmény ötletére gondolunk,...

Hírek

Ahogy a tavaszi járványügyi helyzetben megszokhattátok, igyekszünk folyamatosan a közös ügyeket előtérbe helyezni. Büszkén mondhatjuk, hogy eleddig több sikerrel tettük mindezt, elég ha a kata-vállalkozók részére nyújtott kedvezmény ötletére gondolunk, akár arra, hogy az edzőtermek ügyeit sikerült napirendre helyezni.

Nemrég ismét a hivatalos, állami szervek felé fordultunk egy megkereséssel. A célunk az volt, hogy edzéstípustól és helytől függetlenül egy olyan megoldási javaslatot tálaljunk, amely segítséget jelent a járvány újbóli elterjedésének megakadályozásában, lassításában. Mindezt azzal a céllal, hogy az edzőtermek véletlen se lehessenek gócpontok, ezáltal a piacnak ne kelljen tartania a fennmaradást veszélyeztető bezárástól.

A kész terv egy egységes fertőtlenítési folyamatra vonatkozott. Fontos kihangsúlyozni, hogy nem megoldásra vártunk, hanem egy kész koncepciónak jártunk utána, s azt „tettük az asztalra”.

Sajnos ezúttal visszautasításra kerültünk, ami korántsem rossz hír, hiszen az ok, amiért nem indul el az általunk felvázolt folyamat az nem más, minthogy az edzőtermek nem számítanak gócpontként veszélyes egységeknek. Ezáltal pedig nyugodt lelkiismerettel működhetünk tovább, változatlanul. Természetesen a szabályok és a higiéniés előírások fokozott betartása mellett, melyre tapasztalatunk szerint minden edzőterem hatványozottan figyel is.

Mindenesetre fontosnak tartottuk, hogy beszámoljunk erről is, hogy láthassátok: a munka továbbra is folyik a háttérben és a közös érdekek képviselete szüntelenül napirenden van nálunk.

Üdvözlettel:

Hf3