Mégse

Közös úton

A mai nap jelentős lépést tudtunk felmutatni, hiszen a piac mindhárom szegmensével közösen meghatározott tervet dolgoztunk ki. Az összefogás erejét és jelentőségét mutatja az is, hogy a válaszadók a legtöbb...

Hírek

A mai nap jelentős lépést tudtunk felmutatni, hiszen a piac mindhárom szegmensével közösen meghatározott tervet dolgoztunk ki. Az összefogás erejét és jelentőségét mutatja az is, hogy a válaszadók a legtöbb pontban egyetértettek, de legalábbis hasonlóképpen gondolkoznak.

Ez azért is fontos, mert ezekben a nehéz időkben nagyon fontos az összetartás, hiszen a közös érdekeket csakis így tudjuk megfelelően képviselni és eredményeket elérni.

A protokoll kidolgozását követően az alább megtekinthető levelet küldtük az érintetteknek, vagyis a sportért felelős államtitkárságnak.

Véleményezésüket,  jóváhagyásukat és a hivatalos kommunikációt várjuk. Amint érdemi választ kapunk, azonnal hírt adunk róla!

Egyúttal a mai napon közzétettük weboldalunkon ( https://hf3.hu/dokumentumok/ ) a tagsági belépési nyilatkozatot is. Sokan jeleztétek, hogy örömmel csatlakoznátok a szövetségünkhöz, látva a korábbi sikeres lépéseket (pl. KATA adózási könnyítés elérése, hivatalos állami állásfoglalás elérése…).

A közös lépéseknek és összefogásnak talán most van a legnagyobb jelentősége. Amikor valóban szükség van rá és mindenki érdeke hasonló. Amikor egy irányba kell lépdeljünk és bizony nem mindegy, hogy külön-külön kell e csatákat megvívni, vagy közösen esetleg nagyobb hatékonysággal tudjuk az érdekeinket képviselni, érvényesíteni.

Ezért, akik egyetértenek a közös összefogással és szimpatizálnak az eddig látható folyamatokkal, valamint a jövőbeni tervekkel, azok csatakozzanak a Hf3 szövetségéhez!

Ezt az itt található adatlap kitöltésével és visszaküldésével tudjátok szándékotokat érvényesíteni:

https://hf3.hu/dokumentumok/

Üdv,

Hf3