Mégse

Just Clear Award ’22

Just Clear Award 2022 10.26.. Az év egyetlen Fitness – Életmód Díjátadó Gálája . . . A hagyományosan megrendezésre kerülő díjátadó ismét köszöntötte a hazai fitness szektor kiemelkedő és meghatározó alakjait....

Hírek

Just Clear Award

2022 10.26..

Az év egyetlen Fitness – Életmód Díjátadó Gálája

.
.
.
A hagyományosan megrendezésre kerülő díjátadó ismét köszöntötte a hazai fitness szektor kiemelkedő és meghatározó alakjait. Idén az impozáns Várkert Bazár adott otthont a díjátadónak. Szokás szerint rendkívül pazar körülményekkel és remek hangulattal készültek a szervezők, hiszen ez az este azokról szól, akik egész évben a hazai fitnesz-piac fejlődésén dolgoznak.
.
Szokás szerint a Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetség is átadta díjait. Az elismerések célja, hogy kiemelje azokat a személyeket és teljesítményeket, melyek meghatározóak a funkcionális fitnesz mint rekreáció, és funkcionális fitnesz mint sport tekintetében.
..
Gratulálunk a Hf3 díjazottjainak:
..
Az év funkcionális fitnesz versenyzője:Somogyi Gergely
Az év funkcionális fitnesz versenyző hölgye:Purgay Evelyn
Az év szakmai műhelye:Fülöp Tibor
Az év versenye:Erősziget
Az év közössége:Valhalla Team
Az év embere:  EMT
.
.
Az eseményen kiosztásra kerültek a Just Clear Award idei szakmai elismerései, melyek közül a tagjainkat érintő legfontosabb elismerések a következőek voltak. Ezeket a díjakat nem a szövetségünk választotta meg, hanem egy független bizottság, akik az egész fitnesz piac tekintetében döntenek a díjazottakról. Gratulálunk a nyerteseknek.
.
Az ÉV FUNKIONÁLIS EDZŐTERME elismerést a THOR GYM kapta.
Az ÉV FUNKCIONÁLIS EDZŐJE díj birtokosa pedig SZARKA ÁKOS lett.
.
.
.
Gratulálunk mindenkinek és köszönjük a remek estét és szervezést Bara Csabának és a JustClearnek!