Mégse

A Masport és a Hf3 közös utakon

  Korábban több alkalommal és sok folyamatnál említést tettünk a közös célokról és törekvésekről a Magyar Szabadidősport Szövetséget megnevezve. Azonban nagyszerű, hogy most egyszerre két nagyszerű hírt is tudunk közölni,...

Hírek

 

Korábban több alkalommal és sok folyamatnál említést tettünk a közös célokról és törekvésekről a Magyar Szabadidősport Szövetséget megnevezve. Azonban nagyszerű, hogy most egyszerre két nagyszerű hírt is tudunk közölni, ami témába vág!

.

Egyrészt büszkén mondhatjuk, hogy a Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetség felvételt nyert a Masport tagszervezetei közé, melynek folyományaképp innentől nem csak a közös célok kötik össze a két szervezetet, hanem hivatalos keretek között, közös munka és projectek is kezdetüket veszik!

Mindkét Szövetség fő céljai között szerepel, hogy minél többen, minél rendszeresebben sportoljanak a lakosság körében.

.

Az pedig kétségtelen, hogy a minél szélesebb réteg eléréséhez, sok és változatos feladatokat kell vállalni. Ide tartozik a programkínálat bővítése, a sportolási feltételek javítása és olyan jövőbemutató programok, együttműködések és az egészséges életmóddal kapcsolatos propaganda elindítása, mely segíthet a még mindig tapasztalható lakossági passzivitás leküzdéséhez.

.

A másik remek hír pedig nem más, hogy újra Czene Attilát választották a MASPORT elnökévé. Az olimpiai bajnok úszó harmadik ciklusát kezdi a szövetség élén.

Ezúton is gratulálunk és sok sikert kívánunk a jövőben!

.

Bízunk benne, hogy a Hf3 részéről egy olyan partnerre talált, mely szervezet segítheti az ő általa képviselt lendületet és értékteremtést!

.

.

Hf3