Mégse

2021 egységes versenynaptár

Versenyek és rendezvények szempontjából az idei év meglehetősen kétarcúra sikerült, azonban a funkcionális fitnesz világa büszkén túlélve a nehézségeket mégis talpon maradt, ráaadásul több olyan versenyt is sikerült leonyolítani, mely...

Hírek
Versenyek és rendezvények szempontjából az idei év meglehetősen kétarcúra sikerült, azonban a funkcionális fitnesz világa büszkén túlélve a nehézségeket mégis talpon maradt, ráaadásul több olyan versenyt is sikerült leonyolítani, mely egyértelműen előremutat.
.
Előremutat, mert egyértelműsíti, hogy ez a közösség páratlan és évről évre erősebb. Előremutat, mert egyre népszerűbb, s egyre látványosabb, látogatottabb események kerülnek megrendezésre.
Szeretnénk, ha a jövő évben mindez egy közös úton való továbblépéssel is folytatódna, ahol a versenyszervezők szövetségtől, hovatartozástól függetlenül tudnának egy egységes versenynaptárat felállítani! Hiszen minden keretbe foglalná a jövő évet és megmutatná, hogy a nehézségek közepette, egymást segítve lehet eredményeket felmutatni. Sőt, csakis így lehet!
.
Éppen ezért elkezdünk összeállítani egy nagy, éves versenynaptárat, ahová minden versenyszervezőtől várjuk az eseményeket. Habár egyre nagyobb, de még mindig szűk ez a közösség ahhoz, hogy széthúzások miatt tovább nehezítsük egymás életét.
.
Miért hiszünk ebben?
.
Mert ha szépen elosztjuk a rendezvényeket az évben, azzal mindenki jól jár.
Mert megérdemli a közösség, hogy tudjon tervezni.
Mert szakmailag is megalapozottabb egy tervezhető út.
.
Várjuk tehát a terveket, melyeket mindenki tud majd publikálni, amellyel az egész közösség tudhat majd tervezni!
A jövő évi versenynaptár:
.
Üdvözlettel:
Hf3