Mégse

Valami készül…

Több évvel ezelőtt elkezdtünk dolgozni egy hosszútávú folyamaton, s ezen erőfeszítésnek lassan elkezd az eredménye is látszódni. Álmodtunk egy nagyot, kitűztük célunkként azt, hogy a lehetőségeinkhez mérten segítsük és erősítsük,...

Hírek

Több évvel ezelőtt elkezdtünk dolgozni egy hosszútávú folyamaton, s ezen erőfeszítésnek lassan elkezd az eredménye is látszódni. Álmodtunk egy nagyot, kitűztük célunkként azt, hogy a lehetőségeinkhez mérten segítsük és erősítsük, mind rekreációs és szabadidő-, mind pedig az élsportolói szinten a minőségi funkcionális edzés szerepét. Sokan használják, sokan élvezik a gyümölcsét annak, amit a szeretett edzésirányzatunk ad, azonban fontos számunkra az is, hogy e mozgásrendszer minél inkább minőségi úton terjedjen el.

Mindezt miért írjuk le?

Mert a tárgyalássorozatok eredménye most körvonalazódik: ezen a héten a Magyar Sport Háza adott otthont több találkozónknak is. Hosszú Szilárd, szövetségünk elnöke és Nyárasdi Zsolt elnökségi tag sikeres tárgyalásokat folytattak, melynek eredményeképpen kijelenthető, hogy a Magyar Birkózó Szövetség és a Hf3 szövetség valami nagyon specifikus és előremutató fába vágta közösen azt a bizonyos fejszét.

Bácsi Péter nevét felesleges bemutatni a sportot szerető olvasóknak, hiszen nemzeti hősünk európa-, és világbajnok birkózóként, olimpikonként vált ismertté és elismertté. Jelenleg a Magyar Birkózó Szövetség szakmai vezetőjeként ült asztalhoz szövetségünk vezetőivel. A hidat pedig Okner Ernő képviselte, aki birkózó múltja mellett hazánk egyik legfelkészültebb funkcionális edzője.

Hogy mire jutottak?

A találkozók eredményéről, illetve szövetségeink együttműködéséről hamarosan bővebben is olvashattok majd…