Mégse

MaSport közgyűlés

A magyar szabadidősport szövetség május 26.-án, csütörtökön megtartotta éves első közgyűlését, melyen a tagszervezetek több mint 70%-a részt vett.   Többek között már a Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetség is képviseltette...

Hírek

A magyar szabadidősport szövetség május 26.-án, csütörtökön megtartotta éves első közgyűlését, melyen a tagszervezetek több mint 70%-a részt vett.

 

Többek között már a Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetség is képviseltette magát, Hosszú Szilárd – elnök személyében.

.

A MaSport alapításhoz képest mára már a fitnesztermek sokkal nagyobb szeletet képviselnek a szabadidősport és rekreációs tevékenységek terén. E közösség és főként a funkcionális edzés közösségének érdekeit képviseltük, mely elsődleges számunkra.

.

Czene Attila vezetésével a MaSport jelentős állami megbecsüléssel bír és a szövetséggel közösen igyekszünk a fitnesztermek egészségmegőrző szolgáltatásait népszerűsíteni és minél szélesebb körben eljuttatni az emberekhez. Kiemelt figyelmet fordítva a magas szakmai színvonalra, a fokozatosságra és a rendszerességre egyaránt.

.

Örömmel summázhattuk, hogy a MaSport céljai egybecsengenek a mi Szövetségünk célkitűzéseivel, mely bíztató alapot szolgáltat arra, hogy idén még szorosabb és eredményesebb legyen az együttműködés és még több embert tudjunk elmozdítani az egészségesebb és fittebb életvitel irányába.

.

A közgyűlést követő ebéd során lehetőség volt privát beszélgetésekre is, melyek során optimistán tapasztaltuk, hogy a tagok/tagszervezetek között egyre inkább kialakul az összhang, mely az egész honi szabadidősport érdekeit előrébb viheti. Hiszen együtt minden eredményesebb…