Mégse

Funkcionális Fitnesz a Mozgás Éjszakáján

Június 17-én, 18-ára virradó éjszaka volt a Hősök terén a Mozgás éjszakája, melyen mi is részt vettünk! A grandiózus eseményen mintegy 20.000 ember vett részt. Örömteli volt látni, hogy késő...

Hírek

Június 17-én, 18-ára virradó éjszaka volt a Hősök terén a Mozgás éjszakája, melyen mi is részt vettünk!

A grandiózus eseményen mintegy 20.000 ember vett részt. Örömteli volt látni, hogy késő estétől gyűlt a tömeg és a mozgás, nomeg a sport szeretete ilyen szinten képes összekapcsolni embereket, ismeretleneket. Az a fajta közvetlenség, pozitív jókedv, melyet ezen az eseményen láthattunk és átélhettünk, ritka kincs, amire illik vigyázni.

Külön megtisztelő számunkra, hogy a funkcionális fitneszt is képviselhettük ezen a programon, sőt az egyik legnagyobb felületet kaptuk, ráadásul a Hősök tere emblematikus részén, a Királyok szobrai előtt adhattunk ízelítőt az érdeklődőknek.

Márpedig érdeklődésből nem volt hiány, hiszen még hajnali 1 órakor is sorban álltak a srácok, hogy végigmenjenek a felállított akadálypályánkon. Büszkén mondhatjuk, hogy majdnem 200 olyan lelkes vállalkozó kóstolt bele a sportág egyes feladataiba, akik korábban nem találkoztak ezzel a mozgásformával.

Köszönjük mindne érdeklődőnek és résztvevőnek, hogy közösen megmutathattuk, hogy az informatika által uralt felgyorsult világban is a sport megmaradt értékörzőnek és népszerűnek!